Cursurile în unităţile de învăţământ din Dolj vor fi suspendate şi în zilele de miercuri şi joi, după ce elevii nu au mers la cursuri nici în primele două zile ale săptămânii, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Decizia de prelungire a suspendării cursurilor în unităţile de învăţământ din Dolj pentru următoarele două zile a fost luată în cadrul şedinţei Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Dolj.

“Ca urmare a dezbaterilor din cadrul şedinţei extraordinare a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă al Judeţului Dolj, din data de 27 februarie se adoptă hotărârea de suspendare a cursurilor şcolare pentru unităţiile de învăţământ preuniversitar din judeţul Dolj, în zilele de 28.02.2018 şi 01.03.2018”, au precizat autorităţile.

Motivul acestei decizii îl reprezintă o nouă atenţionare de înrăutăţire a vremii, emisă de către meteorologi, care vizează judeţul Dolj, până miercuri, ora 23.00. 

Elevii din Dolj nu au mers la cursuri nici luni, nici marţi, tot din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.