Proiectul „Ascultă 5 minute de muzică clasică” al Radio România Muzical va începe joi, 1 martie, şi se va desfăşura până pe 31 martie, în spaţii neconvenţionale precum hipermarketuri, mall-uri, librării, muzee şi sedii de firmă. Ambasadorul acestei ediţii a proiectului va fi violonistul Alexandru Tomescu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Sunt sigur că aceste 5 minute de muzică clasică pe zi, timp de 2 luni pe an, vor trezi gustul multora dintre ascultători nu doar pentru muzica clasică, ci şi pentru arte, cultură şi frumos, îmbunătăţind viaţa multora şi deschizând noi ferestre existenţei noastre spirituale”, a spus Alexandru Tomescu.

Violonistul Alexandru Tomescu va fi prezent în studioul Radio România Muzical miercuri, 28 februarie, de la ora 18.15, pentru un dialog legat de proiectul „Ascultă 5 minute de muzică clasică”.

Primul eveniment care îl va avea în prim plan pe Alexandru Tomescu, ambasador „Ascultă 5 minute de muzică clasică”, va avea loc sâmbătă, 24 martie, de la ora 18.00 la ParkLake Shopping Center din Bucureşti, în ziua în care Radio România Muzical va sărbători 21 ani de existenţă.

Campania „Ascultă 5 minute de muzică clasică” a fost lansată în octombrie 2010 şi se reia în fiecare an, în lunile martie şi octombrie. Acesta este unul dintre principalele proiecte educative şi culturale ale Radio România.

Proiectul „Ascultă 5 minute de muzică clasică” se desfăşoară, începând cu anul 2014, şi în şcolile din România – 165.000 copii au participat în precedentul an şcolar.

Radio România Muzical poate fi ascultat în FM (97.6 şi 104.8) sau live online, pe site-ul postului de radio. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.