Aproape 40 de trenuri de pe mai multe rute au fost anulate, luni, din cauza condiţiilor meteorologice, 17 dintre acestea fiind în judeţul Constanţa, au anunţat reprezentanţii CFR Călători. În unele zone au îngheţat mai multe macazuri, trenul InterRegio 1724 , care trebuia să plece dinspre Craiova către Sibiu a fost anulat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 CFR Călători anunţă că 37 de trenuri au fost anulate, luni, din cauza condiţiilor meteorologice. 

”Pentru evitarea unor situaţii nedorite şi pentru eliberarea liniilor în vederea intervenţiilor cu plugurile de zăpadă, pe anumite rute se reduce numărul de trenuri”, anunţă Compania. 

Lista trenurilor anulate. 

De asemenea, Centrul Infotrafic anunţă că 17 dintre trenurile anulate sunt în judeţul Constanţa şi ar fi trebuit să circule pe relaţia Constanţa – Mangalia, Constanţa – Medgidia, Medgidia – Tulcea şi Ciulniţa – Slobozia Veche. 

De asemenea, trenul InterRegio 1724, care trebuia să plece dinspre Craiova către Sibiu, a fost anulat din cauza îngheţării unor macazuri.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.