USR Bucureşti consideră că problema traficului este motivul pentru care municipalitatea a decis ca şcolile, grădiniţele şi liceele să rămână închise în zilele de luni şi marţi, când este în vigoare cod portocaliu de viscol pentru Capitală. USR spune că într-o zi cu ninsoare şi ger, traficul este foarte aglomerat, astfel că, pentru a evita "proporţiile dezastrului", primarul Capitalei a închis şcolile, ca să nu se blocheze circulaţia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Spunem noi ceea ce Gabriela Firea nu vrea să recunoască. Se închid şcolile nu de grija copiilor, ci din cauza traficului. Într-o zi normală traficul este insuportabil. Într-o zi cu ninsoare şi ger, traficul este imposibil. Şi nu în sens metaforic, ci în sens tehnic. La ora 8:00 nimic nu se clinteşte. Prin urmare, ca să nu se vadă proporţiile dezastrului, Gabriela Firea recurge la aceeaşi soluţie ca şi anul trecut: închide şcolile ca să nu se închidă traficul. Doi ani de revoluţie în trafic", scrie USR Bucureşti pe pagina sa de Facebook.
 
Primarul Capitalei Gabriela Firea a anunţat duminică, în cadrul unui comandament de vreme rea, că şcolile vor rămâne închise luni şi marţi, adăugând că o interesează mai puţin criticile care îi vor fi aduse după anunţarea acestei măsuri.
 
"În primul rând ne interesează viaţa cetăţenilor şi sănătatea acestora şi mai puţin anumite critici care ar putea izvorî din măsurile pe care le vom lua. Eu prefer să venim întotdeauna cu măsuri de prevenţie. Prefer să se spună că am fost uşor-uşor prea alertaţi decât să numărăm victime", a spus Firea.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.