Filmul "The Wanderers, Vânătorul de spirite", regizat de Dragoş Buliga şi cu Armand Assante în rol principal, va avea premiera de gală în România în luna aprilie printr-o proiecţie la care va participa întreaga distribuţie dar care va fi deschisă şi publicului larg.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

The Philip K. Dick Film Festival, dedicat filmelor ştiinţifico-fantastice, descrie filmul "The Wanderers, Vânătorul de spirite" drept „foarte distractiv" şi îl va prezenta publicului american sâmbătă într-o proiecţie la care participă Armand Assante, regizorul Dragoş Buliga, dar şi o parte din echipa de producţie.

Filmul a câştigat deja două premii „Best feature” la festivalurile Dracula Film Festival, Brasov şi Unreal Film Festival, Memphis din SUA şi face parte din selecţia oficială a festivalurilor Garden State Film Festival, New Jersey şi Glasgow Film Festival, Scoţia.

Regizat de Dragoş Buliga şi bazat pe un scenariu original semnat de Octav Gheorghe, "The Wanderers, Vânătorul de spirite" este povestea unui american, Louis (Armand Assante), cel mai faimos vânător de fantome şi vampiri din lume, care împreună cu un jurnalist, Robert (Lior Ashkenazi), ajunge într-un sat din Transilvania pe urmele unei misterioase poveşti sângeroase petrecută în castelul Zalesky. Ghid le este o româncă care aspiră la meseria de jurnalist (Raluca Aprodu) şi care are în grijă şi o echipă de coreeni în căutarea unui subiect senzaţional pentru un reality show.

Distribuţia îi include pe actorii români (Oana Marcu, Alexandra Apetrei, Pali Vecsei, George Remeş, Bogdan Nechifor, Claudiu Bleonţ), pe actorul israelian Lior Ashkenazi protagonistul filmului „Foxtrot”, care a câştigat Leul de argint la Festivalul de Film de la Veneţia 2017, şi pe actorii coreeni Bae Junghawa şi Sun Hojae, dar şi pe Branko Duric, actor şi muzician bosniac.

"The Wanderers, Vânătorul de spirite" este un proiect românesc independent filmat în engleză, română, germană şi coreeană, realizat de către de Wanderers Inc., Frame Film şi That’s the Film şi o echipă de producători din România, UK, Franţa, Spania. Filmările au avut loc în Sighisoara, Dofteana (jud Bacău) şi Bucureşti.

Filmul reuneşte o echipă de profesionişti în domeniu, imaginea fiind semnată de Şerban Ionescu, make-up Effects Designer Erik Gosselin (X-Men: Apocalypse 2016, Crimson Peak 2015), special make-up Edwina Vodă, efectele speciale vizuale sunt asigurate de Felician Lepădatu (Zero Theorem), scenografia de Sorin Boncea, iar costumele au fost realizate de Luminiţa Lungu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.