În zilele în care mergem fugind la serviciu, când mâncăm mai mult fast food şi plătim totul online pentru a salva din timpul dedicat acestei misiuni, este deja explicabil de ce serviciile de genul celor de curăţenie sunt tot mai populare. Ba chiar s-a ajuns la un alt nivel, cu tot mai multe pretenţii şi ramuri extinse ale acestei activităţi. Se dedică atât celor din sfera casnică, cât şi celor de un alt nivel, din rândul mediului de business.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Serviciile de curăţenie şi ce implică acestea

Concret, astfel de servicii se definesc ca fiind complexe, se raportează la curăţarea spaţiilor de orice fel, inclusiv zona de bucătării, electrocasnicele, zone de birouri etc. Poate fi de asemenea o misiune ce se corelează cu dezinfectarea, curăţarea în cel mai profund mod, chiar şi a zonelor de tapiţerie spre exemplu.

Practic, acest segment implică tot ceea ce ar trebui să facă fiecare în spaţiul propriu. Ba chiar mai mult decât atât, ţine şi de curăţenia generală, aşa cum o denumesc mulţi dintre români, adică atunci când şi cele mai mici detalii sunt puse la punct – spălatul perdelelor, curăţarea geamurilor etc.

Astfel de agenţii au devenit tot mai populare în zilele noastre, întrucât timpul dedicat jobului sau altor misiuni zilnice ne împiedică să mai putem fi extrem de minuţioşi la capitolul curăţenie. Adică preferă să lase experţii să îşi facă treaba, decât să se mai încurce cu imposibilitatea de a jongla cu lucrurile necesare a fi făcute. Până la urmă, curăţenia în casă sau în orice spaţiu aduce o stare de bine şi nu  numai satisfacţia vizuală de a avea toate în ordine, ci şi toate şansele ca mediul respectiv să fie unul curat, fără bacterii.

RealClean

Un exemplu concret de firma de curatenie Bucuresti, RealClean, ne demonstrează ce înseamnă complexitatea de servicii oferite şi cum face aceasta obiectul de interes la scară largă în rândul publicului. Spre exemplu, deşi locaţia este Bucureşti, această echipă este disponibilă şi pentru deplasări în zone precum Galaţi sau Brăila.

Din lista de servicii se numără nu numai curăţenia în sensul clasic de definire, ci şi ceea ce ţine de serviciile de administrare de proprietăţi. O idee salvatoare pentru cei mulţi care pleacă din ţară şi revin numai în concedii, o agenţie de genul care să le menţină spaţiul curat, care să ţină seama de colectarea de chirii sau pur şi simplu de ridicarea facturilor şi realizarea unor comisioane îi face pe proprietari mai uşuraţi de griji.

La capitolul curăţenie, această echipă se implică în diverse acţiuni individuale, la cerere, sau în mod complex la întreaga misiune de igienizare a căminelor, birourilor. Echipa RealClean poate fi solicitată pentru curăţenia de după constructor, după petreceri sau pentru orice moment când se necesită o igienizare. Practic, volumul de muncă poate fi extins sau nu, căci o astfel de echipă este mereu pregătită să facă faţă cererilor.

Profilul celor interesaţi de servicii de curăţenie

Raportat la nivel de firme, a existat mereu o necesitate la sectorul curăţenie. Diferenţa acum este că în loc de o persoană responsabilă pentru asta, există o echipă, munca este una de înalt standard. La  nivel individual, în rândul consumatorilor casnici, cei mai interesaţi sunt şi cei mai ocupaţi – este vorba despre cei care au un job solicitant.

Profilul celor care apelează la astfel de servicii se referă la categoria celor de până în 35 de ani. Asta pentru că aşa cum aceste servicii sunt de generaţie nouă, şi mentalitatea celor care înţeleg această necesitate trebuie să fie pe aceeaşi lungime de undă. În orice caz, acolo unde se va dori un standard, acolo unde simpla curăţenie pare că nu este de ajuns, exemplul concret şi munca practică a unei echipe precum cea de la RealClean demonstrează de ce o astfel de decizie este de preferat.

Pentru cei interesaţi, pagina oficială realclean.eu detaliază toate informaţiile neecesare. Tot aici se pot găsi şi oferte de preţ, sume estimative percepute sau cum să intri în contact cu cei care mai mult decât să promită, pot realiza curăţenia absolută. Aceştia se preocupă de tot ce este necesar, de echipamente şi produse, deci trebuie doar să îi chemi şi să le dai misiunea, pentru ca în scurt timp să te poţi bucura de rezultate impecabile.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.