Un TIR încărcat cu ciocolată a ars în întregime, în noaptea de marţi spre miercuri, în urma unui accident rutier produs pe drumul E60, în zona localităţii mureşene Nadeş, autotrenul răsturnându-se, iar incendiul s-a extins şi la o locuinţă din apropiere. Din cauza incendiului aproape 80 de consumatori din zonă au rămas fără energie electrică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Mureş, un TIR încărcat cu ciocolată s-a răsturnat şi a luat foc, în noaptea de marţi spre miercuri, pe E60, în zona localităţii Nadeş, în urma accidentului circulaţia în zonă fiind blocată timp de câteva ore.

Incendiul s-a extins şi la o locuinţă din apropierea locului unde a luat foc TIR-ul, iar aproape 80 de consumatori au rămas fără energie electrică din cauză că un stâlp de curent a fost rupt şi flăcările au afectat reţeaua de alimentare.

La faţa locului au intervenit pompierii din Sighişoara cu două autospeciale de stins incendii, însă TIR-ul a ars în întregime. Şoferul TIR-ului a fost transportat de un echipaj medical la UPU SMURD Târgu Mureş deoarece acuza dureri de spate şi de cap.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.