Actriţa Olivia Wilde va debuta în regie cu „Booksmart”, un film care beneficiază de o echipă de producţie majoritar feminină.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Rolurile principale vor fi interpretate de Kaitlyn Dever („J. Edgar”, „Last Man Standing”) şi Beanie Feldstein („Lady Bird”, „Will & Grace”)), iar filmul va fi produs de companiile Annapurna şi Gloria Sanchez, potrivit Variety.

Chelsea Barnard, David Distenfeld şi Megan Ellison vor produce pentru Annapurna, iar Jessica Elbaum, Will Ferrell şi Adam McKay, pentru Gloria Sanchez.

Filmul le urmăreşte pe Dever şi Feldstein în rolurile unor tinere care, la absolvirea liceului, realizează că au dedicat prea mult timp studiului şi ar fi trebuit să se distreze mai mult. Ele vor să concentreze patru ani într-o noapte de petrecere.

Scenariul original este semnat de Emily Halpern şi Sarah Haskins, supervizat de Susanna Fogel şi Katie Silberman.

„Booksmart”, cu femei drept protagoniste, scenariste, producătoare şi o regizoare, se potriveşte perfect ideii pe care Jessica Elbaum a avut-o când a înfiinţat Gloria Sanchez: să dea mai multe şanse femeilor din industrie.

Olivia Wilde a mai produs câteva filme, între care „Meadowland”, de Reed Morano, ea este cunoscută pentru rolurile din „Her”, de Spike Jonze, şi „Rush”, de Ron Howard, şi din serialul „Vinyl”.

Cât priveşte partea de regie, Wilde a realizat videoclipuri pentru grupurile Red Hot Chili Peppers şi Edward Sharpe and the Magnetic Zeros.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.