Un bărbat a murit iar altul a fost grav rănit după ce două autoturisme s-au ciocnit frontal, joi, la ieşirea din municipiul Satu Mare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Satu Mare, două autoturisme s-au ciocnit frontal, joi, la ieşirea din municipiul Satu Mare, ambii şoferi ai celor două maşini fiind răniţi grav.

Cele două victime au rămas blocate între fiarele contorsionate ale maşinilor fiind necesară intervenţia echipelor de descarcerare pentru salvarea acestora. Chiar dacă a fost resuscitat timp de câteva minute de echipele medicale sosite la faţa locului unul dintre cei doi şoferi a decedat, iar cel de-al doilea a fost transportat la spital starea sa fiind gravă, dar stabilă.

Cauzele accidentului sunt cercetate de poliţiştii rutieri, fiind luate în calcul ipoteza unei depăşiri neregulamentare dar există şi varianta că unuia dintre şoferi i s-ar fi făcut rău la volan şi astfel a ajuns cu maşina pe contrasens.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.