Un microbuz în care se aflau 13 cetăţeni din Republica Moldova, s-a răsturnat, miercuri seară, în zona localităţii Creţeşti, judeţul Vaslui, mai multe echipaje intervenind la faţa locului. Din primele informaţii, o singură persoană ar avea nevoie de îngrijiri medicale. Primele cercetări arată că accidentul s-ar fi produs din cauza vitezei neadaptate la carosabilul plin cu zăpadă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui au anunţat că un microbuz cu 13 cetăţeni din Republica Moldova s-a răsturnat, miercuri seară, în zona localităţii Creţeşti. 
 
La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri, dar şi ambulanţe pentru a evalua persoanele implicate şi a le acorda primul ajutor. 
 
Din primele informaţii doar o persoană ar avea nevoie de îngrijiri medicale. 
 
În urma cercetărilor efectuate de poliţişti la faţa locului reiese că, cel mai probabil, cuza accidentului este neadaptarea  vitezei la condiţiile de drum, respectiv carosabil acoperit cu zăpada pe fondul ninsorilor abundente.
 
Judeţul Vaslui este, până joi la ora 11.00, sub cod galben de ninsori abundente. 
 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.