Medicii au confirmat existanţa virusului gripal la doi bărbaţi şi o femeie care au murit în ultimele 24 de ore. Pacienţii nu erau vaccinaţi antigripal şi aveau boli cronice, au anunţat, miercuri, reprezentanţii Centrului Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile (CNSCBT).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit sursei citate, în ultimele 24 de ore s-a confirmat existenţa virusului gripal la doi bărbaţi din judeţul Iaşi şi la o femeie din Bucureşti.

Cei doi bărbaţi, unul în vârstă de 41 de ani, celălalt de 35 de ani, erau nevaccinaţi antigripal şi aveau condiţii medicale preexistente. Medicii au depistat virus gripal de tip A pandemic la amândoi. Bărbatul de 41 de ani a murti în cursul zilei de marţi, iar cel de 35 de ani în cusul zilei de miercuri.

De asemenea, medicii au confirmat existenţa gripei la o femeie de 84 de ani din Bucureşti, nevaccinată şi cu boli cronice.

Potrivit CNSCBT, în sezonul 2017 – 2018 s-au înregistrat 29 de decese provocate de gripă.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.