Proprietarii casei care apare în primul sezon al „American Horror Story” intentează procese foştilor deţinători ai imobilului şi agenţilor care au mediat vânzarea, reclamând încălcarea proprietăţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ernst von Schwarz şi Angela Oakenfold, proprietari din 2015 ai imobilului, spun că fanii serialului produs de Ryan Murphy vizitează cu regularitate casa, iar în urma „pelerinajelor” a fost de mai multe ori încălcată proprietatea.

Filmările realizate în exteriorul imobilului din Los Angeles, cunoscut ca „Rosenheim Mansion”, au fost prezentate în primul sezon, din 2011, al serialului. CBS News transmite că cei doi actuali proprietari susţin că el a devenit atracţie turistică şi că sute de fani încalcă proprietatea zilnic pentru a face fotografii. Unii dintre ei chiar au încercat să pătrundă.

Oakenfold a declarat că fani ai producţiei de televiziune urcă pe garduri şi că alţii au urcat pe un camion de gunoi pentru a se afla suficient de sus ca să vadă interiorul.

Când au cumpărat casa, au mai spus cei doi, nu erau conştienţi de numărul şi pasiunea fanilor „American Horror Story”.

Cuplul nu doreşte să vândă proprietatea, pe care a cumpărat-o cu 3,2 milioane de dolari, şi speră să primească despăgubiri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.