Două persoane dintr-un cămin de bătrâni din Sighetu Marmaţiei au fost rănite, miercuri dimineaţă, după ce tavanul camerei în care locuiau s-a prăbuşit, fiind transportate la spital cu multiple traumatisme. Conform autorităţilor, nu a fost necesară evacuarea clădirii, o singură încăpere fiind afectată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Incidentul a avut loc la un cămin de bătrâni din Sighetu Marmaţiei, într-unul dintre dormitoare, unde tavanul s-a prăbuşit, rănind doi bătrâni aflaţi în încăpere.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Maramureş, Cristina Alexa Gonczi, a declarat pentru News.ro că tencuiala de pe tavan, prinsă de grinzile din lemn, a cedat şi a căzut pestre un bărbat de 73 de ani şi un altul de 76 de ani.

Ambii au suferit numeroase traumatisme şi au fost preluaţi de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean şi unul al SMURD, pentru a fi transportaţi la spital.

Potrivit sursei citate, o singură încăpere a fost afectată şi nu a fost necesară evacuarea întregului cămin.

Autorităţile urmează să efectueze o anchetă privind incidentul, iar experţii în construcţii vor verifica dacă există vreun pericol ca tavanul să cedeze şi în alte încăperi ale clădirii.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.