Cel de-al cincilea sezon al emisiunii de divertisment „iUmor” va fi difuzat începând din 25 februarie, în fiecare duminică, de la ora 21.00, de televiziunea Antena 1.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Delia, Mihai Bendeac şi Cheloo vor fi juraţi şi în acest sezon al show-ului, care va prezenta concurenţi din ţară şi din străinătate, informează Antena 1. 

Fiecare dintre cele trei vedete din juriu îşi exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obţine minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Cei care consideră că au umor se pot înscrie în continuare, pe toată durata audiţiilor „iUmor", pe site-ul casting.a1.ro/iumor/.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16.00.

Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16.00 de luni.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.