Două persoane au fost rănite, iar un copil a făcut atac de panică, în urma unei deflagraţii care a avut loc, marţi, într-un apartament din Iaşi. Din primele cercetări, explozia s-a produs din cauza unei lampi de sudură.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Explozia a avut loc marţi într-un bloc din cartierul ieşean Alexandru cel Bun şi nu a fost urmată de un incendiu.

"Am fost sesizaţi prin 112 că ar fi avut loc o explozie cazată de o centrală termică. Au fost trimise două autospeciale de stingere şi un echipaj de terapie intensivă mobilă. La faţa locului s-a constatat că este vorba despre o explozie produsă de o lampă de gaz cu care se lucra în apartamentul respectiv", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Iaşi, Silvia Bolohan.

Trei persoane au fost transportate la spital. Un bărbat de 43 de ani a suferit diverse arsuri, iar o femeie de 48 de ani are traumatism cranio-cerebral, dar şi mai multe contuzii. Cele două victime sunt internate la spitalul Sfântul Spiridon din Iaşi.

O a treia victimă, un copil de 13 ani, a fost dus la spitalul Sfânta Maria din Iaşi, după ce a suferit un atac de panică.

Reprezentanţii ISU şi ai Poliţiei au demarat cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii exploziei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.