Paul King, regizorul filmelor „Paddington”, se află în negocieri cu Warner Bros. pentru a realiza o nouă adaptare a cărţii pentru copii „Charlie şi fabrica de ciocolată/ Charlie and the Chocolate Factory”, lansată de Roald Dahl în anul 1964, filmul urmând să se intituleze „Willy Wonka”, scrie hollywoodreporter.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pentru acest proiect, King va colabora din nou cu David Heyman, producătorul celor două filme „Paddington”.

Scenariul proiectului este semnat de Simon Rich. Nu au fost dezvăluite detalii despre acesta. 

Speranţa pentru acest proiect este că Paul King îl va transforma într-o nouă franciză de succes.

Wonka este proprietarul infam şi excentric al unei fabrici de ciocolată care a apărut în cartea lui Dahl publicată în 1964, şi în continuarea acesteia, „Charlie and the Great Glass Elevator” (1972).

Titlul adaptării din 1971 a poveştii a inclus numele acestui personaj în titlu – „Willy Wonka and the Chocolate Factory”, rolul fiind interpretat de Gene Wilder. Într-o altă adaptare, din 2005, „Charlie and the Chocolate Factory”, personajul a fost interpretat de Johnny Depp.

În prezent, în cinematografe rulează filmul „Paddington 2” al lui King, cu Hugh Grant şi Sally Hawkins în distribuţie. Pelicula a fost lansată de Warner Bros., după ce studioul l-a preluat la sfârşitul anului trecut de la compania Weinstein, implicată într-un scandal sexual, după ce au fost lansate mai multe acuzaţii de hărţuire şi viol la adresa cofondatorului Harvey Weinstein.

„Paddington 2” a generat, până la această dată, încasări de peste 205 milioane de dolari la nivel mondial.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.