Cântăreaţa Lana Del Rey a anunţat că lucrează la un musical pentru Broadway şi că ar putea finaliza proiectul peste doi sau trei ani, scrie nme.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Răspunzând la o întrebare a unui fan în cadrul unui interviu pentru L’Officiel, despre posibilitatea ca ea să scrie sau să regizeze un lungmetraj sau un scurtmetraj, Lana Del Rey a afirmat: „M-am gândit să scriu o biografie a cuiva care nu este real. De fapt, mi s-a cerut să scriu un musical. Am început să lucrez. Este pentru Broadway”.

„S-ar putea să finalizez proiectul peste doi sau trei ani. Eu şi (colaboratorul ei, n.r.) Rick Nowels am scris ceva, veţi vedea”, a adăugat artista.

Săptămâna trecută, Lana Del Rey a Izbucnit în lacrimi la primul concert pe care l-a susţinut de când un bărbat a fost arestat pentru că plănuia să o răpească.

Bărbatul, Michael Hunt, în vârstă de 43 de ani, a fost interceptat de poliţie în afara Amway Center din Orlando, unde era programat un concert al artistei, vineri, 2 februarie. Poliţia din Orlando a confirmat ulterior că Hunt avea un cuţit asupra lui. El a fost acuzat de tentativă de răpire.

Născută pe 21 iunie 1985, Elizabeth Woolridge Grant, cunoscută cu numele de scenă Lana Del Rey, este o cântăreaţă şi compozitoare americană. A devenit cunoscută în 2011, graţie melodiei „Video Games”, care a devenit foarte populară pe internet. A lansat cinci albume - „Lana Del Ray” (2010), „Born to Die” (2012), „Ultraviolence” (2014), „Honeymoon” (2015) şi „Lust for Life” (2017).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.