Procurorul General le-a spus, luni dimineaţă, jurnaliştilor care l-au întrebat despre scandalul legat de DNA să se adreseze Biroului de presă, refuzând alte comentarii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Lazăr a fost întrebat în legătură cu scandalul provocat de recentele dezvăluiri ale fiului fostului preşedinte al CJ Mircea Cosma, Vlad Cosma, privind modul în care se derulau anchetele la DNA şi cu acuzaţiile formulate la adresa şefei DNA Laura Codruţa Kovesi de către procurorul Mihaiela Iorga.

"Biroul de presă e în măsură să vă comunice tot ce vă interesează.", a fost unicul răspuns al lui Augustin Lazăr, care şi-a continuat zâmbind drumul.

Antena 3 a difuzat duminică seară înregistrări furnizate de Vlad Cosma din care rezulta că i s-ar fi cerut să planteze probe pentru un dosar vizându-i pe Sebastian Ghiţă şi Victor Ponta.

De asemenea, în emisiune a fost şi procurorul Mihaiela Iorga a relatat că că şefa DNA Laura Codruţa Kovesik a chemat-o şi a întrebat-o dacă nu poate urgenta dosarul unui fost ministru al cărui nume era vehiculat pentru postul de premier, argumentul lui Kovesi fiind că acesta o va numi ministru al Justiţiei pe Dana Gîrbovan, şefa UNJR, ceea ce nu ar fi bine pentru DNA. De asemenea, Iorga a vorbit şi despre imixtiuni ale lui Kovesi în dosare.

Ulterior, fostul deputat Sebastian Ghiţă a reluat afirmaţiile conform cărora a avut o relaţie apropiată cu Laura codruţa Kovesi.

 
 
 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.