Actorul Liam Neeson, care în ultimii ani s-a specializat în filme de acţiune, a dat o audiţie pentru rolul Cupidon, într-un scheci pentru o ediţie dedicată Zilei îndrăgostiţilor a emisiunii americane „The Late Show With Stephen Colbert”, care a fost difuzată vineri de televiziunea CBS.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Voi trage această săgeată drept în inima ta”, este prima replică pe care Neeson o spune grav în această „audiţie”.

După ce i se sugerează să pară mai iubitor, Neeson ameninţă: „Indiferent ai merge sau unde te-ai ascunde, iubirea te va găsi”.

Apoi, după ce i se spune că este prea „intimidant”, Liam Neeson îşi apără interpretarea.

„Cred că ceea ce fac este corect. Acultaţi melodia clasică a lui Sam Cook”, a spus Neeson, citând versurile cântecului: „Cupid, lansează săgeata direct în inima iubitei mele!”.

„Asta este o lovitură mortală, amice. (Cupidon, n.r.) este un trăgător metodic şi antrenat cu un scop mortal. Trage săgeţi în victime aleatorii”, a spus Neeson.

Apoi, Neeson recită ironic o nouă versiune a unei replici din „Taken”. „Dacă nu vă îndrăgostiţi, vă voi căuta şi vă voi găsi şi vă voi schimba statusul relaţiei la «este complicat»”, a spus actorul.

Aceasta nu este prima dată când Neeson apare într-o „audiţie” în cadrul emisiunii „The Late Show”. Anterior, actorul a dat o audiţie pentru rolul Moş Crăciun.

Liam Neeson s-a născut pe 7 iunie 1952, în Ballymena, comitatul Antrim, Irlanda de Nord. Este actor de teatru şi film, cunoscut pentru roluri din pelicule ca ”Lista lui Schindler” (1993), pentru care a primit şi o nominalizare la Oscar, ”Michael Collins” (1996), ”Kinsey” (2004) şi ”Batman Begins” (2006). Actorul a mai fost nominalizat de trei ori la Globurile de Aur şi o dată la premiile BAFTA. În ultimii ani, s-a specializat în filme de acţiune, precum cele care alcătuiesc franciza ”Taken”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.