Elena Udrea nu s-a prezentat joi la procesul privind finanţare ilegală a campaniei electorale din 2009, iar avocatul său a confirmat că fostul ministru a plecat în Grecia, la Atena.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Alexandru Chiciu, avocatul Elenei Udrea, a confirmat pentru Hotnews că Elena Udrea este la Atena, precizând că ea nu se află în acest moment sub control judiciar, iar instanţa i-a permis să călătorească în afara ţării.

"Doamna Udrea a depus la instanţă înscrisuri care dovedesc că este în imposibilitatea de a apărea în faţa instanţei pentru o anumită perioadă de timp. Aseară mi-a confirmat că se află la Atena", a declarat avocatul Elenei Udrea.

În legătură cu termenul procesului, Chiciu a declarat că şedinţa a fost amânată din cauză că un alt inculpat nu avea avocat. Următorul termen a fost programat în 26 februarie, iar în dosarul Gala Bute este termen în 8 martie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.