Radu Judele este, de la sfârşitul săptămânii trecute, noul preşedinte al PMP Botoşani. Acesta a ales să demisioneze din funcţia de consilier judeţean, după ce fusese ales în această funcţie pe listele PNL. Judele a fost administrator al Consiliului Judeţean când instituţia era condusă de Florin Ţurcanu, cel care conducea la acea vreme şi PNL.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Îmi voi depune mandatul de consilier judeţean PNL, aşa cum prevede  statutul PNL şi legile din România. Am plecat de la un partid de dreapta la alt partid de dreapta unde cred că mă voi putea exprima conform principiilor mele”, a declarat Radu Judele, noul preşedinte al PMP Botoşani.

PMP este într-un proces de organizare la nivel local, încercând să atragă de partea sa persoane care beneficiază de încrederea comunităţilor pe care acestea ar putea să le reprezinte la alegerile din 2019 sau din 2020.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.