Steven Tyler, solistul Aerosmith, a strâns 2,4 milioane de dolari în sprijinul victimelor hărţuirii sexuale, în cadrul unei petreceri organizate la Los Angeles după acordarea premiilor Grammy care a avut loc la New York.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Evenimentul a fost organizat în beneficiul Janie's Fund, o organizaţie înfiinţată de Steven Tyler în partenariat cu Youth Villages pentru a sprijinii femeile victime ale abuzului sexual.

Potrivit Forbes, s-au strâns 2,4 milioane de dolari.

"Motivul pentru care sunt aici este pentru că ştiu ce i se poate întâmpla unei fete dacă este abuzată sexual la 14 ani...", a declarat cântăreţul în seara petrecerii. 

Evenimentul s-a încheiat cu o cină şi un recital susţinut de Tyler împreună cu grupul Loving Mary.

Născut pe 26 martie 1948, la New York, Steven Tyler este solistul şi membru fondator al formaţiei Aerosmith. Trupa rock Aerosmith, înfiinţată în 1970, din care mai fac parte Joe Perry (chitară), Brad Whitford (chitară), Tom Hamilton (bas) şi Joey Kramer (tobe), a lansat 15 albume de studio, care au fost vândute în peste 150 de milioane de copii pe plan mondial. Printre cele mai de succes materiale discografice ale grupului se numără „Toys in the Attic” (1975), „Permanent Vacation” (1987), „Pump” (1989) şi „Get a Grip” (1993). Aerosmith a câştigat de-a lungul anilor numeroase trofee, inclusiv şase premii Grammy, şi a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame în anul 2001.

În 2010, a concertat împreună cu Aerosmith la Bucureşti.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.