Incidentul în care doi elevi, în vârstă de 15 ani, au fost împuşcaţi joi într-o sală de clasă la Sal Castro Middle School, la Los Angeles, a fost considerat drept accidental, deoarece focul de armă s-a declanşat neintenţionat din rucsacul unei fete de 12 ani, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fata de 12 ani, a cărei identitate nu a fost dezvăluită şi care a fost reţinută la locul incidentului, a fost acuzată pentru aducerea unei arme de foc la liceul Salvador Castro, unde aceasta s-a declanşat accidental şi a dus la rănirea a doi elevi de 15 ani.

Ea a fost acuzată de posesie de armă şi de aducerea acesteia în incinta şcolii.

Doi elevi, în vârstă de 15 ani, au fost împuşcaţi joi într-o sală de clasă la Sal Castro Middle School, la Los Angeles, iar o elevă în vârstă de 12 ani a fost reţinută ca suspectă.

Un băiat a fost împuşcat în cap şi se afla în stare critică, iar o fată a fost împuşcată în mână, în această şcoală care se află în campusul Liceului Belmont.

Alte trei persoane - o femeie şi doi copii - au primit îngrijiri după ce au suferit tăieturi minore, unele provocate de sticlă.

Atacul armat a fost semnalat Poliţiei din Los Angeles la ora locală 8.55 (18.55, ora României). Poliţia a găsit şi confiscat o armă de foc la faţa locului.

Sal Castro Middle School se află aproape de cartoerul Westlake, situat la nord-vest de centrul oraşului.

Acesta a fost al treilea atac armat într-o şcoală americană în ultimele săptămâni.

Un elev a fost acuzat că a împuşcat 16 persoane, omorând două, pe 23 ianuarie, la Marshall County High School din Benton, în statul Kentucky.

Cu o zi înainte, un elev în vârstă de 15 ani a fost rănit într-un atac armat în oraşul Italy, în Texas. Un suspect, un băiat în vârstă de 16 ani, a fost ”reţinut în doar câteva minute”, au anunţat autorităţile locale.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.