Compania Blue Air a anunţat, vineri, anularea zborurilor pe ruta Iaşi - Cluj - Timişoara, începând din 17 februarie, motivând unele ”fricţiuni” în relaţia cu aeroportul din Timişoara. Zborurile Iaşi - Timişoara erau operate zilnic, din noiembrie 2016.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentanţii Blue Air au făcut anunţul pe pagina de Facebook a companiei.

“Din cauza fricţiunilor create de către Aeroportul Internaţional «Traian Vuia» din Timişoara suntem nevoiţi să vă informăm asupra deciziei companiei Blue Air de a anula zborurile Timişoara - Iaşi - Cluj, cu efect imediat. Este păcat că după o lungă colaborare să ajungem într-un asemenea punct, dar se pare că prezenţa companiilor româneşti pe piaţa din România deranjează din ce în ce mai tare. Operarea zborurilor pe acestă rută se suspendă începând cu data de 17 Februarie 2018“, afirmă reprezentanţii Blue Air pe Facebook.

Contactaţi de News.ro, oficialii companiei Blue Air nu au dorit să ofere alte detalii privind anularea acestor zboruri, precizând însă că operatorul aerian nu are datorii către aeroportul bănăţean.

Zborurile Iaşi - Cluj - Timişoara sunt efectuate zilnic, acestea fiind introduse de Blue Air în noiembrie 2016.

Conducerea companiei a precizat în repetate rânduri la Iaşi, cu ocazia inaugurării unor zboruri externe, că sunt mulţumiţi de gradul de încărcare pe rutele interne şI că nu se pune problema anulării acestor zboruri.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.