Donald Trump Jr. a atacat-o pe Hillary Clinton după ce democrata l-a ironizat pe tatăl său la gala Grammy, citind un fragment din cartea „Fire and Fury: Inside the Trump White House”, scrisă de Michael Wolff. Fiul preşedintelui american susţine că momentul a reprezentat un premiu de consolare grozav pentru Clinton, care a pierdut cursa pentru Casa Albă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Să primeşti şansa să citeşti un fragment dintr-o carte #fakenews (care conţine informaţii false, n.r.) la gala Grammy pare a fi un premiu de consolare grozav pentru pierderea preşedinţiei”, a scris Donald Trump Jr. pe Twitter.

„Cu cât apare de mai multe ori la televizor Hillary Clinton, cu atât americanii realizează cât de minunat este să îl aibă în funcţie pe «@realDonaldTrump» (Donald Trump care susţine adevărul, n.r.)”, a mai scris el.

Hillary Clinton a avut o apariţie surpriză la cea de-a 60-a ediţie a galei premiilor Grammy, unde l-a ironizat pe preşedintele american Donald Trump, alături de artişti precum Cher, John Legend şi Snoop Dogg, dând „audiţii” pentru lectura cărţii „Fire and Fury: Inside the Trump White House”, scrisă de Michael Wolff, scrie CNN.

Între alţi artişti care au participat la „audiţii”, într-un moment pregătit de prezentatorul galei, James Corden, s-au numărat Cardi B şi DJ Khaled. Corden a organizat aceste „audiţii” pentru a desemna un câştigător la categoria cel mai bun album vorbit - poezie, audiobook, poveşti, la următoarea ediţia a evenimentului. Prezentatorul a desemnat-o câştigătoare pe Clinton.

Clinton a citit un paragraf celebru din această carte, despre apetitul lui Donald Trump pentru fast food: „S-a temut foarte mult timp să nu fie otrăvit. Acesta a fost unul dintre motivele pentru care îi plăcea să mănânce la McDonalds. Nimeni nu ştia că va veni, iar mâncarea era pregătită în siguranţă, înainte de sosirea lui”.

Aceste „audiţii” au fost criticate şi de ambasadoarea americană la ONU, Nikki Haley, care a publicat un mesaj pe Twitter: „Mi-a plăcut întotdeauna să urmăresc gala Grammy, dar artiştii care au citit din «Fire and Fury» au stricat farmecul. Nu stricaţi muzica grozavă cu mizerii. Unii dintre noi apreciem muzica fără intervenţii de natură politică”.

Joi, Nikki Haley a spus că un zvon izbucnit după lansarea acestei cărţi, potrivit căreia ea ar fi avut o aventură cu preşedintele Donald Trump, este „categoric fals”.

Eseul polemic „Fire and Fury, Inside the Trump White House", pe care jurnalistul Michael Wolff îl dedică primilor ani ai preşedintelui american la Casa Albă, s-a vândut în 1,7 milioane de copii, potrivit editurii Henry Holt & Co.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.