Ministrul Finanţelor, Ionuţ Mişa, a declarat vineri că înlocuirea sa cu Eugen Teodorovici este o decizie politică, pe care o respectă, şi îşi reproşează că nu a reuşit să comunice mai mult în cele şase luni de mandat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

PSD l-a nominalizat, vineri, pe Eugen Teodorovici în funcţia de ministru al Finanţelor pentru Cabinetul Dăncilă, în locul lui Ionuţ Mişa.

”Aceasta este o decizie politică şi o respect. (...) Este fostul meu ministru, este colegul meu din PSD, îi urez succes şi sper să reuşească mult mai mult decât am reuşit eu în şase luni”, a afirmat Mişa.

Întrebat ce îşi reproşează după cele şase luni de mandat, Mişa a răspuns că lipsa timpului nu i-a permis să comunice mai mult.

”Îmi reproşez că nu am reuşit să comunic mai mult cu dumneavoastră. Timpul nu mi-a permis. A trebui să implementez foarte multe măsuri şi la final se văd rezultatele, legate de încadrarea în deficit şi depăşirea încasărilor la nivelul ANAF”, a afirmat Mişa.

Mişa a ocupat funcţia de şef administraţie în cadrul Administraţiei Finanţelor Publice din Constanţa în perioada 2009-2013. Din februarie 2013, a devenit şeful Direcţiei Mari Contribuabili din ANAF. În iunie 2017, a fost numit în funcţia de ministru al Finanţelor.

Eugen Teodorovici a fost ministru al Finanţelor în 2015, în Guvernul Victor Ponta.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.