Fostul ministru al Finanţelor Viorel Ştefan, propus pentru unul dintre posturile de vicepremier fără portofoliu, spune că până la învestirea în funcţie îi va fi clară fişa postului, afirmând că îi va fi cu siguranţă utilă experienţa de şase luni la Ministerul Finanţelor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Mandatul de 6 luni la Finanţe îmi va fi de folos pentru ceea ce urmează. În acceptiunea mea, tot ce inseamnă integrarea chestiunilor cu caracter economic se va regasi în activităţile mele. (...) Până ne instalăm în funcţie îmi va fi clară fişa postului", a declarat Viorel Ştefan la finalul şedinţei CEx al PSD în care a fost stabilită componenţa Guvernului Dăncilă.

El a fost întrebat dacă va fi introdus impozitul pe gospodărie, răspunzând: "Nu există impozit pe gospodărie, este o sintagmă care s-a conturat în comunicarea publică. Vorbim despre procesul de globalizare a veniturilor, ceea ce este un obiectiv raţional, se întâmplă în toată lumea civilizată şi cu siguranţă la un moment dat în România va trebui să realizăm acest demers. Condiţiile care determină evoluţia sunt legate atât de partea de infrastructură, de informatizare, de aceea veţi observa că nu avem un termen prestabilit pentru implementarea acestui demers, dar este un proces pe care îl vom trata cu seriozitate".

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.