Preselecţiile pentru cel de-al cincilea sezon al emisiunii culinare „Chefi la cuţite” vor începe vineri, la Timişoara, urmând să continue duminică, la Cluj-Napoca, pe 3 şi 4 februarie, la Bucureşti, şi pe 11 februarie, la Iaşi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Persoanele care vor să se înscrie la emisiune trebuie să completeze un formular pe site-ul casting.a1.ro/chefilacutite/ şi să se prezinte apoi la preselecţii cu o farfurie de semnătură, care i-ar putea trimite mai aproape de întâlnirea cu cei trei chefi - Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu, informează Antena 1.

Preselecţiile se vor desfăşura în incinta Hotelului Perla din Timişoara, vineri, în incinta Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca, duminică, la Complex Expozitional Romexpo, pavilion D1 din Bucureşti, pe 3 şi 4 februarie, şi apoi, pe 11 februarie, în incinta Hotelului Unirea, Sala Vega si Sala Clio - Piaţa Unirii din Iaşi.

În cel de-al patrulea sezon al emisiunii, Andrei Olteanu, din echipa verde a lui chef Sorin Bontea, a fost declarat câştigător şi a primit premiul de 30.000 de euro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.