Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, a declarat luni, înainte de Comitetul Executiv Naţional (CExN) al PSD, că oamenii care au protestat vor un stat de drept şi legalitate, dar au organizat un miting fără autorizaţie. El mai spune că 20 de milioane de oameni nu sunt de acord cu protestele, deoarece nu au participat la ele.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Când vrei să trăieşti într-o ţară civilizată, în care statul de drept şi legalitatea să fie la putere, şi legea să fie la putere, iar tu faci chestii ilegale (…) Ce costă să îşi asume cei care organizează protestele să se ducă să ceară (autorizaţie – n.r.)?”, a declarat Robert Negoiţă.

El spune că 20 de milioane de oameni nu sunt de acord cu protestele, deoarece nu au participat la marş, iar protestele trebuie făcute cu autorizaţie.

“20 de milioane nu au fost de acord cu protestele, pentru că nu au fost acolo. Protestele sunt legale în ţara asta şi e normal să protestăm. În primul rând, cred că trebuie să o facem legal, adică autorizat”, a mai spus el.

De asemenea, edilul a afirmat că trebuie promovată normalitatea prin “fiecare dintre noi”.

“Trebuie să promovăm normalitatea cu toţii. O ţară normală nu înseamnă doar prim-ministru, miniştri, Guvern sau instituţiile statului. O ţară normală înseamnă fiecare dintre noi, iar pentru asta, toţi cei care ne dorim o ţară normală trebuie să promovăm normalitatea începând cu persoana normală”, a declarat Negoiţă.

Întrebat cum promovează PSD normalitatea, ţinând cont că a schimbat două guverne în mai puţin de un an, Robert Negoiţă a spus că “asta e altă discuţie”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.