Un alt bărbat a fost dus la Poliţie pentru verificări, după ce jandarmii au găsit asupra lui o bâtă şi un lanţ. Alte persoane au aruncat, înainte să fie controlate, petarde, un box şi un pistol cu electroşocuri. Jandarmeria anunţă că va face în continuare controale în pasajul de la Universitate, pentru a nu lăsa persoanele care au asupra lor obiecte periculoase să intre în piaţă. Cu doar o oră în urmă, un bărbat a fost dus la Poliţie, după ce jandarmii au găsit asupra lui un pistol care s-a dovedit a fi de jucărie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

Potrivit Jandarmeriei Bucureşti, în urma verificărilor pe care jandarmii le fac în pasajul de la Universitate, aceştia au găsit asupra unui bărbat o bâtă din lemn şi un lanţ. Bărbatul a fost dus la secţia de poliţie.

De asemenea, forţele de ordine au găsit mai multe obiecte periculoase aruncate în pasaj, înainte de filtru, respectiv un box, un pistol cu electroşocuri, două petarde şi un cuţit.

Foto: Jandarmeria Bucureşti
Foto: Jandarmeria Bucureşti

Cu puţin timp mai devreme, un alt bărbat a fost dus la Poliţie, după ce jandarmii au găsit asupra lui un pistol care s-a dovedit a fi de jucărie.

Jandarmeria anunţă că va face în continuare controale în pasajul de la Universitate, pentru a nu lăsa persoanele care au asupra lor materiale periculoase să intre în Piaţă.

La Piaţa Universităţii, peste 15.000 de oameni protestează faţă de corupţie şi faţă de modificarea legilor justiţiei, jandarmii fiind prezenţi în număr mare

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.