Omul de afaceri Nelu Iodache a fost vineri la DNA, el susţinând că a fost chemat în calitate de martor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La ieşirea din sediul DNA, Iordache s-a limitat la a spune: "Sunt ca martor într-un dosar".

El a susţinut că nu poate preciza desp-re ce dosar este vorba.

În 22 decembrie, omul de afaceri Nelu Iordache a fost condamnat de magistraţii Tribunalului Bucureşti la şase ani şi trei luni de închisoare în dosarul privind deturnarea fondurilor pentru primul tronson al autostrăzii Nădlac - Arad, în care s-a înregistrat un prejudiciu de 1,2 miliarde de lei în dauna CNADNR, a unei bănci şi a unei firme de construcţii din Spania. Decizia nu este definitivă.

Într-un alt dosar, Nelu Iordache este judecat, din mai 2014, pentru fapte de corupţie privind lucrări de modernizare a 148 de kilometri din DN 67C Transalpina, în cadrul unui contract finanţat de Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Craiova. În acest dosar, Nelu Iordache a fost achitat, însă decizia - luată în 29 decembrie de Tribunalul Bucureşti - nu este defintivă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.