Peter Eckstein-Kovacs, membru UDMR, organizează o deplasare cu autocarul de la Cluj-Napoca pentru mitingul care va avea loc sâmbătă în Capitală, el făcând acest anunţ pe Facebook - "Haideţi cu noi pe 20 ianuarie la Bucureşti, la miting". Fostul senator spune că este apelul unui cetăţean care crede că majoritatea modificărilor la legile justiţiei reduc din puterea Parchetului, unele fiind "pro causa pentru liderii PSD care au probleme cu justiţia".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fostul senator UDMR a lansat pe Facebook o chemare la mitingul de sâmbătă din Capitală, anunţând închirierea unui autobuz.

"Pe 20 ianuarie, la Bucureşti, la miting. Nori negri se adună: premierul desemnat a declarat că sprijină total contrareforma din justiţie. Pe 20 ianuarie să apărăm cât mai mulţi statul de drept. Închiriem un autobuz, cu plecarea spre Bucureşti sâmbătă, sosirea acasă duminică dimineaţa. Costul dus-întors e de 100 RON ce se va achita cu anticipaţie la sediul Fundaţiei Tranzit, str. Bariţiu nr. 16, în fundul curţii, joi-vineri între orele 11-18", este anunţul postat pe Facebook de către Peter Eckstein-Kovacs.

El spune că este apelul unui cetăţean interesat de legile justiţiei şi care crede că democraţia înseamnă ca nimeni să nu fie deasupra legii. 

"Unele modificări sunt bune, dar majoritatea reduc din puterea Parchetului şi, implicit, a DNA, iar unele sunt pro causa pentru lideri ai PSD care au probleme cu justiţia. Eu dau PSD 60 de zile să arate daca poate sau nu poate, dar doamna Dăncilă  declarat că sprijină modificările la legile justiţiei, ceea ce nu este de permis", a declarat, joi seară, la Digi 24, fostul senator UDMR Peter Eckstein-Kovacs.

Un protest de amploare este anunţat în Capitală pentru sâmbătă, 20 ianuarie, în Piaţa Universităţii, fiind chemaţi manifestanţi din tată ţara, acţiunea fiind intitulată "Toate drumurile duc la Bucureşti. Revoluţia generaţiei noastre”.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.