Mila Kunis a primit titlul „Femeia anului” - Hasty Pudding Woman of the Year - din partea trupei de teatru a Universităţii Harvard, care o consideră „cea mai căutată, vivace şi fermecătoare actriţă de la Hollywood”, scrie hollywoodreporter.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe 25 ianuarie, în onoarea actriţei va fi organizată o paradă la Cambridge, la finalul căreia artista va primi trofeul.

Asociaţia Hasting Pudding Theatricals din cadrul Universităţii Harvard atribuie în fiecare an titlurile „Femeia anului” şi „Bărbatul anului”, unor artişti celebri, care s-au remarcat nu doar în actorie, ci şi în teatru sau în alte domenii.

Hasty Pudding, cea mai veche organizaţie teatrală universitară din Statele Unite ale Americii, compusă din artişti amatori, a fost înfiinţată în 1795.

Câştigătorii primesc o oală aurită cu budincă, potrivit unei tradiţii ce datează din primul an de înfiinţare a acestei organizaţii, când 21 de studenţi de la Harvard au stabilit ca fiecare membru nou trebuie să aducă „o oală cu budincă” la întrunirile organizaţiei.

Câştigătorii participă la o paradă oficială, mergând pe jos sau urcaţi pe un car alegoric, costumaţi în diverse personaje, purtând peruci şi susţinând la final un discurs care trebuie să fie amuzant.

Anul trecut, acest titlu i-a revenit actriţei americane Octavia Spencer, iar în 2016, actriţei Kerry Washington, protagonista serialului TV „Scandal”. Titlul de „Bărbatul anului” 2017 i-a fost atribuit actorului canadian Ryan Reynolds.

Mila Kunis, în vârstă de 34 de ani, este o actriţă americană de origine ucraineană. S-a remarcat în sitcomul „That '70s Show” şi, după ce a asigurat vocea unui personaj din serialul animat „Family Guy”, a interpretat mai multe roluri în comedii romantice şi filme de acţiune. A reuşit să impresioneze publicul şi criticii de film cu rolul din drama „Lebăda neagră/ Black Swan”, regizată de Darren Aronofsky, pentru care a fost nominalizată la Globul de Aur în 2011.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.