Oprah Winfrey a avut o discuţie cu Reese Witherspoon, Kathleen Kennedy, Natalie Portman, America Ferrera, Nina Shaw, Tracee Ellis Ross şi Shonda Rhimes despre impactul pe care campania lor Time's Up l-a avut în urma scandalului Weinstein, scrie The Hollywood Reporter.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Printre subiectele de discuţie la "CBS Sunday Morning", segment de program găzduit de Oprah Winfrey, despre iniţiativa Time's Up a fost şi regizorul şi prădătorul sexual Woody Allen.

Allen a fost adus în discuţie ca urmare a seriei de postări pe Twitter a lui Dylan Farrow, weekendul trecut, când a spus că speră ca timpul lui Allen să se fi încheiat. Farrow, fiica adoptivă a lui Woody Allen şi a Miei Farrow, l-a acuzat pe regizor că a molestat-o. Allen a negat acuzaţiile.

"Ce ai vrea să-i spui?", a întrebat-o Winfrey pe producătoarea de televiziune Shonda Rhimes. "Sper să fie aşa", a răspuns Rhimes.

Producătoarea Kathleen Kennedy a adăugat: "Aş vrea să cred că vremea tăcerii a trecut. Putem să începem de aici".

Oprah Winfrey le-a întrebat pe femeile de la Hollywood: "Cum putem noi ca societate să avem o discuţie matură, nuanţată despre cum ar trebui bărbaţii şi femeile să relaţioneze unii cu alţii? Pentru că sunt atâţia bărbaţi şi atâtea femei acum care se simt inconfortabil la locul de muncă din cauză că toate astea au fost ascunse şi nu sunt siguri de cum ar trebui să fie. Ce le spunem lor?".

"Suntem oameni. Cu toţii suntem", a spus Portman. "Şi cred că tratând oamenii ca pe fiinţe umane şi - nu pentru că ai o fiică pe care o respecţi ca femeie, nu pentru că ai o soţie sau o soră - ci pentru că suntem fiinţe umane, chiar dacă suntem legate de un bărbat sau nu. Merităm acelaşi respect". 

În timpul galei Globurilor de Aur, în timpul prezentării premiului pentru "cel mai bun regizor", Portman a spus că Asociaţia a selectat "toţi bărbaţii" nominalizaţi la acea categorie. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.