Nouă judeţe se află sâmbătă seară, până la ora 02.00, sub avertizare cod galben de vânt puternic, emisă de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Judeţele vizate, unde vântul va sufla cu viteze de 55-70 de kilometri la oră, sunt Olt, Dolj, Argeş, Teleorman, Dâmboviţa, Giurgiu, Caraş-Severin, Constanţa şi Tulcea. 

Până duminică la ora 16.00 este în vigoare o informare meteorologică de vreme rea în toată ţara. Vremea va fi rece, iar în unele zone, în special la munte, ninge.

Potrivit meteorologilor, vântul suflă cu viteze la rafală de 45-55 de kilometri la oră, mai mari pe litoral, şi în sudul Banatului, de până la 60-70 de kilometri la oră. Temperaturile maxime vor fi în general cuprinse între -3 şi 5 grade, în timp ce minimele vor atinge în Transilvania chiar şi -11 grade Celsius.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.