O femeie în vârstă de 67 de ani din judeţul Botoşani a fost grav rănită sâmbătă seară în urma unui incendiu izbucnit în locuinţa sa. Ea a încercat să stingă hainele puse pe sobă, care luaseră foc şi a suferit arsuri pe un sfert din suprafaţa corpului, fiind transportată la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani, echipele de intervenţie au fost solicitate să se deplaseze sâmbătă seară în oraşul Flămânzi, după ce o femeie în vârstă de 67 de ani a fost rănită într-un incendiu. Ea a povestit că a pus la uscat pe soba incinsă nişte haine, iar la un moment dat acestea s-au aprins. Femeia a încercat să stingă flăcările, dar a suferit arsuri de gradul II şi III pe 25 la sută din suprafaţa corpului. Focul a fost stins de vecini până la sosirea pompierilor.

Victima a fost preluată de un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă pentru a fi transportată la spital, iar în întâmpinarea acesteia s-a îndreptat apoi şi echipajul de terapie mobilă SMURD.  

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.