Ministrul Agriculturii, Petre Daea, susţine că analizele periodice în partid devin obligatorii şi necesare, iar convocarea Comitetului Executiv Naţional al PSD pentru luni "este o secvenţă a preocupării partidului privind buna desfăşurare a activităţii, în vederea ducerii la îndeplinire a programului de guvernare".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ministrul Daea a postat şi el, sâmbătă seară, pe Facebook, un mesaj legat de decizia conducerii PSD de a convoca pentru luni o şedinţă a Comitetului Executiv Naţional, pentru a clarifica situaţia apărută ca urmare a disputei între premierul Mihai Tudose şi ministrul Carmen Dan.

Ministrul Agriculturii susţine că a crezut, crede şi va continua să creadă în forţa colectivă a partidului, în capacitatea de analiză, de pregătire şi de luare a deciziilor şi că întotdeauna "coeziunea în partid a fost alimentată de calm, echilibru şi inteligenţă, izvorâte din dorinţa de a face bine pentru ţară".

"Programul de Guvernare, prezentat în campania electorală de către preşedintele Liviu Dragnea, aprobat în Parlamentul României, a fost şi rămâne jurământul politic, pe care l-am depus în faţa electoratului şi pe care trebuie să îl ducem la îndeplinire. Acesta este scopul şi rolul nostru, al tuturor acelora care am fost învestiţi cu încredere din partea Partidului Social Democrat, cel care a câştigat alegerile şi a generat o majoritate stabilă în Parlament", arată Petre Daea.

El mai spune că analizele periodice în partid devin obligatorii şi necesare, iar convocarea Comitetului Executiv Naţional pentru luni este o secvenţă a preocupării partidului privind buna desfăşurare a activităţii, în vederea ducerii la îndeplinire a programului de guvernare.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.