Un bărbat dintr-o comună ieşeană, fost preot, s-a urcat băut la volan şi a refuzat să oprească la semnalele Poliţiei, fiind urmărit de poliţişti, iar în momentul în care a fost prins a spus că nu el se afla volan, ci Dumnezeu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bărbatul, originar din comuna ieşeană Costuleni, era îmbrăcat în haine de preot, deşi a fost caterisit în urmă cu ceva timp, şi s-a urcat la volan însoţit de un alt bărbat îmbrăcat de asemenea în haine preoţeşti. În apropierea localităţii Răducăneni, un echipaj de Poliţie i-a făcut semn să oprească, însă bărbatul a refuzat. El a fost urmărit de poliţişti, iar ulterior a fost prins, oprind maşina într-o parcare situată la graniţa dintre judeţele Iaşi şi Vaslui.

Un poliţist l-a rugat să coboare din maşină şi să sufle în aparatul alcooltest, însă bărbatul a refuzat şi le-a spus agenţilor că nu el se afla la volan, ci Dumnezeu şi că "n-a dat peste nimeni".

În ciuda insistenţelor Poliţiei, bărbatul nu a coborât din autoturism, el spunându-i la un moment dat agentului: "Poţi să aduci şi Parlamentul aici, te joci cu mine?".

Dialogul dintre poliţist şi fostul preot a durat câteva minute, acesta din urmă susţinând că el luptă împotriva celor care conduc ţara, pentru a le creşte salariile poliţiştilor.

În cele din urmă, bărbatul a fost scos cu forţa din maşină de către jandarmii chemaţi la faţa locului.

Poliţiştii au deschis dosar penal pe numele său, pentru refuzul recoltării de probe biologice.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.