Avocatul lui Donald Trump a intermediat plata sumei de 130.000 de dolari către o actriţă porno, pentru ca aceasta să nu vorbească public despre o presupusă relaţie sexuală pe care a avut-o cu Trump, susţine The Wall Street Journal, conform AP. “Sunt informaţii reciclate, dezminţite ferm înainte de alegeri”, a reacţionat Casa Albă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

The Wall Street Journal scrie că Trump a cunoscut-o pe Stephanie Clifford, cunoscută ca “Stormy Daniels”, la un turneu de golf în 2006, la un an după ce actualul preşedinte s-a căsătorit cu Melania.

Clifford începuse negocieri cu ABC News în vara anului 2016, pentru un material despre relaţia sa cu Trump, dar a acceptat apoi să păstreze tăcerea în schimbul sumei de 130.000 de dolari, cu o lună înainte de alegerile prezidenţiale.

Avocatul lui Trump, Michael Cohen, ar fi fost cel care a aranjat plata prin avocatul lui Clifford, Keith Davidson, adaugă jurnalul american.

Michael Cohen a declarat pentru The Wall Street Journal că Trump neagă faptul că ar fi avut o relaţie cu Clifford. Anterior, şi Clifford a negat o astfel de relaţie.

Casa Albă a reacţionat printr-un comunicat în care precizează că articolul din The Wall Street Journal reprezintă “informaţii vechi, reciclate, care au fost publicate şi dezminţite ferm înainte de alegeri”.

În ultimii ani, Donald Trump a fost acuzat de mai multe femei de hărţuire sexuală, acuzaţii pe care le-a negat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.