Sorin Zlat, Luiza Zan, Liviu Butoi, Mircea Tiberian, Oana Chiţu, John Betsch sunt câţiva dintre artiştii care vor participa în programul Jazz @ ARCUB - Artist in Residence, care continuă în 2018 cu o nouă serie de concerte bilunare pe scena Centrului Cultural din Lipscani 84 - 90.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

A doua stagiune Artist in Residence este curatoriată de muzicianul Mircea Tiberian care a prezentat, în perioada octombrie - decembrie 2017, şase concerte de jazz susţinute de artişti români, europeni şi americani.

În 2018, în cadrul stagiunii colaborări şi proiecte inedite ale jazzului românesc şi internaţional, vor fi prezentate în premieră, 12 concerte live, în perioada februarie - iunie 2018.

Cu un lineup ce conţine artişti din Statele Unite ale Americii, Macedonia, Germania, Moldova, Spania, Italia, Elveţia, Serbia, Marea Britanie, Austria şi România, Artist in Residence debutează în 2018 cu o lansare de album.

Astfel, pe 1 februarie, de la ora 20.00 Artist in Residence găzduieşte primul concert din acest an: "The Land of Nod", proiect prezentat de însuşi artistul în rezidenţă, Mircea Tiberian - care se adresează publicului deschis către experiment şi originalitate.

Întâlnirea artiştilor din distribuţia concertului pe scena ARCUB - Mircea Tiberian, Liviu Butoi, Chris Dahlgren, John Betsch reprezintă o oportunitate pentru iubitorii de jazz de a fi părtaşi la o performanţă artistică intensă, plină de originalitate. De asemenea, "The Land of Nod" este şi titlul albumului care va fi lansat pe scena ARCUB.

Portofoliul stagiunii de jazz Artist in Residence se completează cu prestaţia celor mai în vogă jazzmani autohtoni: Luiza Zan, Oana Chiţu, Valeriu Caşcaval, Marius Preda, Emil Bîzgă sau Sorin Zlat în colaborare cu artişti din Italia şi Marea Britanie, sunt doar câteva dintre numele de rezonanţă care vor concerta în lunile februarie şi martie ale acestui an pe scena ARCUB.

Concertele încep la ora 20.00 iar biletele se găsesc pe arcub.ro, bilet.ro sau la casa de bilete ARCUB

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.