Kira Hagi, fiica fostului fotbalist Gheorghe Hagi, a fost premiată de L.A. Film Awards, un festival organizat de IMDB, pentru scurtmetrajul „Fragile”, iar Ambasada SUA de la Bucureşti a felicitat-o pentru performanţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Juriul a premiat cei mai bun actori în urma unor proiecţii private, iar câştigătorii celor 15 categorii primesc câte un certificat.

„Acest scurtmetraj rezumă finalul celor trei ani la şcoala de film şi sărbătoreşte începerea unui nou capitol al vieţii mele. Vreau să mulţumesc întregii mele echipe, care m-a susţinut în realizarea acestui proiect. De asemenea, vreau să mulţumesc Los Angeles Film Awards pentru veştile minunate primite astăzi”, a scris Kira Hagi, pe 5 ianuarie, pe pagina ei de Facebook.

Ea a primit două premii - menţiune de onoare pentru „cel mai bun scurtmetraj indie” şi cel de interpretare („Inspiring woman in a film”).

„Felicitări româncei Kira Hagi, pentru succesul în lumea filmului american, la LA Film Awards”, a scris miercuri Ambasada Statelor Unite la Bucureşti pe pagina de Facebook.

Kira Hagi, în vârstă de 21 de ani, a urmat cursurile New York Film Academy.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.