Mihai Fifor, preşedintele Consiliului Naţional al PSD, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, că prim-ministrul Mihai Tudose are dreptul să gândească o ”reaşezare” a Guvernului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"În ceea ce priveşte restructurarea Guvernului, cred că deja toată lumea a fost informată şi se ştie decizia Comitetului Executiv, anume aceea că la Iaşi, la CEx, care va avea loc în perioada 29-31 ianuarie, premierul Mihai Tudose să vină cu o propunere care să poată să fie analizată în acest for de conducere al partidului. Daţi-mi voie să nu comentez aşa ceva. Sunt membru al Guvernului. Este dreptul premierului Mihai Tudose să gândească o astfel de reaşezare a Guvernului dacă domnia sa, ca prim-ministru, simte nevoie să facă lucru acesta”, a afirmat Fifor. 

Ministrul Apărării Naţionale a mai spus că aceste ”chestiuni se discută şi se decid în alianţă şi în Comitetul Executiv (al PSD, n.r). 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.