Florentin Matei şi Laurenţiu Buş sunt, oficial, începând de marţi, jucătorii Astrei, cei doi semnând contractele cu echipa din Giurgiu şi prezentându-se în cantonamentul din Cipru

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Matei vine de la Rijeka, fosta campioană a Croaţiei, formaţie pentru a care a jucat în 13 meciuri în prima parte a sezonului, marcând 3 goluri, dintre care două în preliminariile Champions League. Matei, mijlocaş ofensiv, fost internaţional de juniori şi tineret al României, a semnat până în vară, cu opţiune de prelungire din partea clubului Astra.

Matei, în vârstă de 24 de ani, a mai jucat la Steaua, Unirea Urziceni, Volin Luţk şi a făcut parte din lotul echipei Cesena.

Laurenţiu Buş, 30 de ani, a evoluat la FC Botoşani în prima parte a sezonului, fiind golgheterul acestei echipe, cu 7 goluri reuşite. La doar câteva luni după ce fratele său, Sergiu Buş, a îmbrăcat tricoul Astrei, Laurenţiu a semnat pentru un an şi jumătate cu Astra, efectuând, deja, în Cipru, primul antrenament sub comanda lui Edi Iordănescu.

Buş a mai jucat la Universitatea Cluj, Poli Timişoara, Arieşul Turda, Oţelul Galaţi, Ienisei Krasnoiarsk, Rapid, Dunărea Călăraşi, ASA Târgu Mureş şi Hapoel Ramat Hasharon.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.