Cartea „Marilyn 1962”, scrisă de Sebastien Cauchon, care vorbeşte despre ultimele luni de viaţă ale actriţei Marilyn Monroe, va fi adaptată pentru o miniserie ce va fi produsă de Michel Merkt, potrivit Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Merkt, coproducător al filmelor „Elle”, de Paul Verhoeven, şi „Toni Erdmann”, de Maren Ade, pregăteşte acum zece episoade despre viaţa lui Monroe din anul de dinainte morţii ei, din perspectiva a 12 oameni din anturajul actriţei americane.

Cauchon va fi co-producător executiv. Pasionat de viaţa actriţei, el a reuşit să aibă acces la arhive care au ajuns în ultimii ani în liictaţii din întreaga lume. Astfel, a identificat mai mulţi membri ai anturajului lui Monroe de la începutul anilor 1960. În plus, el a făcut mai multe interviuri cu fotografi care au lucrat cu actriţa, precum Bert Stern, George Barris, Douglas Kirkland, Larry Schiller şi Bob Willoughby.

Între serialele care au fost dedicate starului american se numără „The Secret Life of Marilyn Monroe”, cu Susan Sarandon, care a fost recompensată cu trei nominalizări la Primetime Emmy Awards în 2015.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.