Cântăreaţa americană Mary J. Blige, supranumită „Regina muzicii hip-hop soul”, va primi o stea pe Walk of Fame din Hollywood, în cadrul unei ceremonii care va avea loc joi, scrie variety.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Steaua dedicată artistei va fi dezvelită de Sean „Diddy” Combs şi de Leron Gubler, preşedinte şi CEO al Hollywood Chamber.

La albumul ei de debut, „What’s the 411?”, Sean „Diddy” Combs a lucrat ca producător executiv. Acest album a inclus hituri precum „You Remind Me” şi „Real Love”.

„Mary J. Blige este una dintre cele mai populare cântăreţe ale generaţiei noastre. Fanii vor fi încântaţi să vadă o stea dedicată ei pe acest bulevard”, a spus Ana Martinez, producătoare a ceremoniile organizate pe Walk of Fame.

Mary Jane Blige, născută pe 11 ianuarie 1971 în cartierul Bronx din New York, este o cântăreaţă, compozitoare şi producătoare de muzică R&B, ale cărei piese includ numeroase influenţe din soul, rap şi gospel. După debutul ei din 1992, cele 13 albume de studio lansate de Mary J. Blige s-au vândut în peste 50 de milioane de copii pe plan mondial.

Celebra cântăreaţă şi-a creat de-a lungul anilor şi o carieră prolifică de actriţă, dar mai discretă, jucând în numeroase filme şi seriale TV. Mary J. Blige a câştigat nouă premii Grammy şi a fost supranumită „Regina muzicii hip-hop soul”. Între cele mai cunoscute melodii ale ei se numără „Family Affair”, „No More Drama”, „Be Without You”, „Not Gon’ Cry”, „Love Is All We Need” şi „Seven Days”.

Artista este nominalizată la gala Globurilor de Aur din acest an, pentru interpretarea ei din dama „Mudbound”, dar şi pentru cel mai bun cântec original, „Mighty River”. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.