Emisia ITV News a fost întreruptă, miercuri seară, după ce jurnaliştii au fost nevoiţi să evacueze studiourile din cauza declanşării alarmei de incendiu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Prezentatorul Tom Bradby şi-a păstrat calmul şi a spus telespectatorilor, la ora 22.10, când s-a declanşat alarma: „Cum probabil vă daţi seama, avem o alarmă de incendiu - nu prea ştim ce să facem cu ea”.

După o scurtă pauză, el a continuat: „Îmi pare foarte, foarte rău, dar mi-e teamă că trebuie să evacuăm clădirea. Lucrurile astea se întâmplă şi, din păcate, s-au întâmplat în seara asta şi nu avem de ales. Îmi cer scuze, revenim cu restul programului, dacă va fi posibil”.

ITV a confirmat mai târziu că a fost o alarmă falsă şi că nimeni nu a fost rănit în timpul evacuării.

„Ne cerem scuze pentru întreruperea din această seară. Alarmă falsă, se pare. Cuvintele m-au abandonat”, a scris Bradby mai târziu pe Twitter.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.