Deputatul USR Emanuel Ungureanu a declarat, miercuri, că în dosarul medicului Mihai Lucan este implicat şi actualul ministru al Sănătăţii, Florian Bodog, care l-a ajutat pe medicul urolog în timpul unui control, care a fost ”foarte moale”. Ungureanu susţine că familiile Lucan şi Bodog au legături vechi, printr-o relaţie de naş care datează din 2007. Ministrul Sănătăţii, Florian Bodog, a reacţionat spunând că Emanuel Ungureanu ”bate câmpii”, atunci când îl acuză că a aranjat un control la Institutul de Transplant şi susţine că afirmaţiile acestuia ”vin doar ca să mai adauge un cui la sicriul transplantului din România”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Bodog: Deputatul Ungureanu bate câmpii. Afirmaţiile sale vin doar ca să mai adauge un cui la sicriul transplantului din România

”Florian Bodog este un alt dosar. Florian Bodog împreună cu funcţionari de la Casă, cu consilierul său, au aranjat ca la un control cerut de DIICOT, funcţionari de la Casa de Asigurări au fost cazaţi la un hotel de cinci stele din Cluj cu încălzarea legii. Acel control a devenit brusc foarte moale”, a afirmat Emanuel Ungureanu, miercuri, la ieşirea de la DIICOT.

Întrebat exact care a fost implicarea ministrului, Ungureanu a precizat că nu poate oferi toate datele din dosar, dar a menţionat că Bodog a solicitat ca funcţionarii să stea la hotelul de cinci stele.

”O să vedeţi cine a plătit factura pentru funcţionari”, a mai spus Ungureanu.

Acesta a afirmat că Florian Bodog ”are legături foarte vechi cu familia Lucan, printr-o relaţie de naş, legături care datează din 2007”.

Emanuel Ungureanu s-a  prezentat, miercuri, la seiudl DIICOT unde a adus lămuriri suplimentare la declaraţia iniţială pe care a depus-o.

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.