În zilele noastre, telefoanele inteligente au performanţe şi caracteristici din ce în ce mai avansate. Preţurile lor păstrează acelaşi trend ascendent şi chiar aici intervine şi provocarea: cum poţi să păstrezi, să protejezi investiţia făcută într-un smartphone?

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Răspunsul este unul simplu – alegi o husă, o carcasă de protecţie şi o folie pentru display cu acelaşi rol. Industria accesoriilor pentru dispozitive mobile s-a dezvoltat în paralel cu cea a gadget-urilor, iar astfel orice proprietar responsabil de smartphone poate găsi o soluţie potrivită de protecţie. În momentul în care piaţa oferă opţiuni nenumărate, utilizatorii pot fi puşi însă în încurcătură. Din acest motiv, am apelat la experţii husafolieprotectie.ro pentru a afla cum poţi alege husa potrivită pentru telefonul inteligent.

Alege husa conform cu modelul de smartphone

Prima recomandare se referă la evitarea huselor universale. Acestea pot fi privite ca o soluţie temporară, însă cele dedicate strict unui anumit model de telefon oferă o protecţie mult mai bună. Astfel, atunci când doreşti să achiziţionezi huse Samsung Galaxy S8, huse Huawei P10 Lite, huse iPhone 8 Plus, huse iPhone X sau huse pentru oricare alt telefon, alege-le pe cele destinate exact mărcii şi modelului pe care îl deţii.

Materialul husei – cât de mult contează?

Privind din punct de vedere al aspectului, o husă din piele va fi cu mult mai elegantă decât una din plastic. Totuşi, este vorba despre material şi nu despre design. Care sunt opţiunile?

·         Huse din plastic / plastic rigid

Sunt practice, se aplică uşor şi uneori sunt atât de subţiri încât sunt abia sesizabile pe conturul telefonului. Plasticul rigid poate oferi un plus de protecţie, iar posibilitatea de personalizare este de asemenea un avantaj. Oricine îşi poate alege husa în culoarea preferată, asigurând smartphone-ului protecţia cuvenită.

·         Huse din silicon

Sunt realizate dintr-un material moale şi flexibil, fapt ce contribuie la o protecţie sporită a telefonului în momentul incidentelor nedorite – lovituri şi căzături. De asemenea, aceste huse au rolul de a înfrumuseţa, întrucât sunt disponibile într-o gamă vastă de modele.

·         Huse metalice

Sunt, probabil, cele mai rezistente atunci când vine vorba de şocuri. Deşi greutatea adăugată dispozitivului poate fi considerată de unii o problemă, husa metalică prezintă avantajul de a proteja mult mai bine carcasa telefonului de zgârieturi, lovituri şi alte semne de uzură.

·         Huse din piele

În cazul acestora nu sunt foarte multe lucruri de spus. După cum menţionam şi anterior, sunt cele mai elegante tipuri de huse şi bifează cu brio şi rolul de protecţie. Pot include de asemenea şi compartimente speciale pentru carduri şi/sau alte documente, ceea ce constituie un plus pentru cei care caută şi elemente practice.

Atunci când vine vorba despre design, fiecare proprietar de smartphone va alege husa în conformitate cu propriile preferinţe. Unii vor să schimbe cu ajutorul husei aspectul telefonului, alţii îşi doresc exact opusul. Unii caută cât mai multe elemente de personalizare, iar alţii mizează mai mult pe rolul protector şi un design minimalist. Oricare ar fi cazul, cert este un lucru: există opţiuni pentru oricine.

Recomandarea finală oferită de experţii husafolieprotecţie.ro este alegerea unei soluţii de protecţie care să respecte pe deplin şi preferinţele utilizatorului. Doritorii pot accesa site-ul menţionat pentru a vizualiza şi chiar comanda huse ce vor asigura o durată de utilizare mai îndelungată a smartphone-ului, în cele mai bune condiţii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.