Elena Udrea a transmis, miercuri, un mesaj în care susţine că are dosare penale pentru că a sprijinit diferite persoane pentru a obţine funcţii în politică sau în presă şi care acum transmit ”mizerii” despre ea. ”Eu am dosare penale şi sunt «coruptă» pentru că v-am plătit vouă prestaţia politică de rahat prin campanii, sau salariile de jurnalişti «deontologi», #rezist acum”, a scris Udrea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Într-un mesaj postat, miercuri, pe Facebook, Elena Udrea spune că ar fi preferat să rămână în atmosfera de linişte şi pace a sărbătorilor, dar nu mai poate rămâne indiferentă la ”mizeriile unora” şi a decis să le transmită un mesaj.

”Măi lichelelor, aţi uitat când lingeaţi clanţa să vă sprijin să luaţi functii în partid, că de proşti şi corupţi ce eraţi v-a dat partidul la o parte, de la ANAF, spre exemplu, să vă susţin candidaturile pe la primăriile de sectoare, spre exemplu, să vă finanţeze Cocoş, pe unii în politică, pe alţii în presă... Voi, nişte nulităţi ipocrite, vorbiţi de mine astăzi??? Eu am dosare penale şi sunt «coruptă» pentru că v-am plătit vouă prestaţia politică de rahat prin campanii, sau salariile de jurnalişti deontologi», #rezist acum”, a scris Udrea.

Aceasta afirmă că ar putea face publice numele tuturor, câţi bani a luat fiecare de la partid sau cum au fost numiţi pe funcţii şi aprciază că ”lichelele tot plătesc odată şi odată”.

”Dacă eu nu vă torn, măi lichelelor, o fac pentru mine, să nu fiu şi eu una ca voi. Dar, dacă vă faceţi calculul că o să fiţi lasaţi în pace dacă vă mutaţi limba în fundul Sistemului acum şi, pentru că aţi sărit în barca lui Johannis, eu vă spun că sunteţi proşti până la capăt. Lichelele tot plătesc odată şi odată!”, mai scrie Udrea.

Numele Elenei Udrea apare în mai multe dosare penale, ultimul trimis în judecată de către procurorii DNA în 20 decembrie 2017. În acest dosar Udrea este judecată pentru trafic de influenţă şi spălarea banilor. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.