Actriţa Jessica Alba a devenit mamă pentru cea de-a treia oară, după ce a dat naştere duminică primului ei fiu, Hayes Alba Warren. Artista a făcut anunţul luni, printr-un mesaj publicat pe internet, scrie people.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jessica Alba a publicat un mesaj pe contul ei de Instagram, luni, alături de o fotografie cu nou-născutul. „Hayes Alba Warren. 31.12.2017. Cel mai bun cadou pentru a intra în Noul An. Cash şi eu ne simţim extrem de binecuvântaţi. Haven şi Honor sunt deja obsedate de noul lor frate”, a scris actriţa.  

Fiul actriţei Jessica Alba (Foto: Instagram)
Fiul actriţei Jessica Alba (Foto: Instagram)

Jessica Alba şi soţul ei, producătorul de film Cash Warren, care sunt căsătoriţi de nouă ani, mai au două fiice: Haven Garner, în vârstă de 6 ani, şi Honor Marie, în vârstă de 9 ani.

Cash Warren a publicat, de asemenea, un mesaj pe Instagram, alături de o fotografie în care apare ţinându-şi fiul în braţe. „Hayes Alba Warren: Tu chiar ştii să sărbătoreşti noul an!”, a scris el.

Soţul şi fiul actriţei Jessica Alba (Foto: Instagram)
Soţul şi fiul actriţei Jessica Alba (Foto: Instagram)

„Mama ta este cea mai puternică femeie pe care o cunosc… Eşti atât de norocos să o ai alături de tine. Ai două surori minunate care deja te adoră şi ştiu că vei fi recunoscător că te vor îndruma”, a adăugat el. 

Jessica Marie Alba, născută pe 28 aprilie 1981, este o actriţă, model şi femeie de afaceri americană. A devenit cunoscută la vârsta de 19 ani după ce a jucat rolul principal în serialul SF „Dark Angel”, produs de cineastul James Cameron, care i-a adus numeroase trofee internaţionale, inclusiv Teen Choice Award şi Saturn Award, alături de o nominalizare la Globul de Aur. Jessica Alba a realizat apoi o tranziţie cu succes la marele ecran şi s-a remarcat în pelicule cu mare succes de public, precum „Honey”, „Sin City”, filmele din franciza „Fantasic Four” şi „Good Luck Chuck”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.